Zdrowa śmietana szwajcarski Chard z orzeszkami pinii może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać orzeszki piniowe, serek, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Stek z flanki ze śmietaną boczniakiem szwajcarskim i orzeszkami piniowymi, Chard Szwajcarski z rodzynkami i orzeszkami piniowymi, oraz Chard Szwajcarski z orzeszkami piniowymi i rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku wymieszać chard szwajcarski, cebulę i 1/2 szklanki wody. Doprowadzić do dusić na dużym ogniu, obniżyć ogień do średniej, przykryć i gotować, mieszając często, aż chard jest bardzo delikatny, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
W międzyczasie połącz serek, gałkę muszkatołową i 1/4 szklanki wody w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Wafle NILLA
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Umieścić na średnim ogniu i gotować, ubijając często, aż ser topi się, a mieszanina po prostu bąbelki wokół krawędzi. Za pomocą łyżki z rowkiem przełożyć chard na patelnię z mieszaniną sera (pozostawić nadmiar płynu w garnku).