Zdrowa Włoska Pieczeń Garnkowa
Zdrowa włoska pieczeń może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 37g białka, 10g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, bazylię, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz śledzić to danie główne z Czekoladowy Pudding Ze Skrobią Kukurydzianą jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Balsamic Pot Roast, Jeden garnek zapiekany Ziti z włoską kiełbasą + wideo, oraz Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku pokrytym sprayem kuchennym, brązowa pieczeń ze wszystkich stron; odcedzić.
Połączyć wodę, czosnek i przyprawy; polać pieczeń. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 2-3/4 do 3-1/4 godzin lub do miękkości mięsa.
Wyjąć pieczeń na półmisku; odstawić na 10 minut. W międzyczasie, na sos, wlać do miarki kapiące Patelnie i poluzowane rumiane kawałki; odtłuścić i wyrzucić tłuszcz.
Przełożyć do małego rondla.
Skrobię kukurydzianą i zimną wodę połączyć do uzyskania gładkości; stopniowo mieszać do ociekania. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Wołowinę pokroić w plasterki; podawać z sosem.