Zdrowa Salsa-Wołowina Chili
Zdrowa Salsa-Wołowina Chili jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, fasolę, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Skinny Salsa-Wołowina Chili, Salsa Wołowina Chili (Garnek Crock), oraz Salsa Verde Ranch Style Wołowina Chili.
Instrukcje
W 4-quart nonstick holenderski piekarnik, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest dokładnie gotowane; odcedzić. Wróć do holenderskiego pieca.
Dodać czosnek; gotować i mieszać 1 minutę.
Wymieszaj pozostałe składniki z wyjątkiem kwaśnej śmietany i zielonej cebuli.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje. Aby służyć, górne pojedyncze porcje z kwaśną śmietaną i zieloną cebulą.