Zbierz dyniowe ciasteczka
Harvest Pumpkin Brownies to wegetariański przepis lakto ovo składający się z 72 porcji. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 1 g białka i 2 g tłuszczu. Za 12 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. To bardzo przystępny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 2843 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mąki, cukru, mielonego cynamonu i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżkową wynoszącą 16%. Spróbuj Harvest Pumpkin Cheesecake, Harvest Pumpkin Dip i Harvest Pumpkin Cookies, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
W dużej misce ubij dynię, jajka, olej i wanilię, aż się połączą.
Połącz suche składniki; stopniowo wmieszać do masy dyniowej.
Wlać do natłuszczonej formy o średnicy 15 cali. x 10 cali x 1-cal. taca do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Studzimy na patelni na metalowej kratce.
W małej misce utrzyj masło, serek śmietankowy, wanilię, mleko i sól, aż masa będzie gładka. Stopniowo dodawaj cukier puder, aż masa będzie gładka. Mroźne ciasteczka. Przechowywać w lodówce.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to świetny wybór na ciasteczka. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Caves Roger Goulart Gran Reserva Cava z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Jaskinie Rogera Goularta Gran Reserva Cava
Wina wykorzystywane do produkcji wina cava wybierane są z dużą starannością i podlegają minimalnemu okresowi dojrzewania wynoszącemu cztery lata. Po 24 miesiącach – a raz w roku – dojrzewające butelki poddawane są technice déplacé, która polega na potrząsaniu butelkami w celu ujednorodnienia drożdży i uzyskania większej ekstrakcji pod względem ich potencjału aromatycznego i smakowego, przez ponad ich ponad 48 miesięcy starzenia. Rezultatem jest delikatna cava o bladożółtym zabarwieniu, jasnozłotych odcieniach i niesamowitym blasku, a także ciekawe, złożone i mocne bukiety. Mieszanka: 60% Xare-lo, 20% Macabeo i 20% Parellada