Załadowane Dwa Razy Pieczone Ziemniaki
Załadowane dwa razy pieczone ziemniaki to bezglutenowe przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 125 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, szczypiorek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Załadowane Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, Załadowane Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, oraz Załadowane Dwa Razy Pieczone Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki szorować; opłukać i osuszyć papierowymi ręcznikami. Ziemniaki obłożyć sprayem do gotowania; ziemniaki przekłuć widelcem. Rub 1/8 łyżeczki soli koszernej równomiernie na ziemniaki; umieścić w owalnym 6-quart kuchenka elektryczna powolne. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin lub aż ziemniaki będą miękkie. Lekko schłodzić.
Pokroić każdy ziemniak na pół wzdłuż; miąższ czerpać do średniej miski mikrofalowej, pozostawiając skorupę o grubości 1/8 cala. Miąższ rozgnieść masą ziemniaczaną. Wymieszać z mlekiem, jogurtem, 1/4 szklanki sera, 1/4 łyżeczki soli koszernej i pieprzem. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 minutę lub do całkowitego ogrzania.
Łyżka mieszanki ziemniaków równomiernie do skorupek; posypać równomiernie pozostałą 1/4 szklanki sera. Ułóż połówki ziemniaków na dnie wolnej kuchenki. Przykryć i gotować na wysokościach przez 25 minut lub do całkowitego ogrzania i rozpuszczenia sera.
Każdą połowę ziemniaka posypać około 1/2 łyżeczki szczypiorku i około 1 łyżeczki boczku.