Zatkana Sałatka Waldorfa
Zatkana sałatka Waldorf może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 96 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz prażone na sucho orzechy nerkowca, ser neufcha@gtel, żelatynę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka Z Żurawiną, Sałatka Z Malinami, oraz Warstwowa Sałatka Owocowa.
Instrukcje
Posypać żelatynę unflavored ponad 2 szklanki zimnej wody w dużym rondlu; odstawić 1 minutę. Wymieszać z cukrem. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż żelatyna i cukier rozpuszczą się.
Zdjąć z ognia; wymieszać z sokami. Schłodzić mieszaninę żelatyny 1 1/2 godziny lub do konsystencji białka jaj.
Fold jabłko, seler, rodzynki i nerkowce do mieszaniny żelatyny.
Wlać połowę mieszaniny do naczynia do pieczenia o wymiarach 11 x 7 x 1 1/2 cala pokrytego sprayem do gotowania; przykryć i schłodzić do jędrności. Pozostałą mieszaninę przechowywać w temperaturze pokojowej.
Połącz żelatynę o smaku cytrynowym i wrzącą wodę w małej misce, mieszając 2 minuty lub aż żelatyna się rozpuści; odstawić.
Umieść ser w średniej misce; ubić na średniej prędkości miksera elektrycznego, aż będzie gładki. Stopniowo dodawać odtłuszczone mleko, dobrze bijąc.
Dodać mieszankę żelatyny o smaku cytrynowym i dobrze ubić.
Ostudzić do temperatury pokojowej.
Wlać na zgniecioną mieszankę jabłkowo-żelatynową. Przykryć i schłodzić tylko do jędrności.
Łyżka pozostała mieszanka jabłko-żelatyna na mieszaninie sera. Przykryć i schłodzić do twardości. Aby służyć, pokroić w prostokąty.