Zaprojektuj własne Kaboby z sosami owocowymi

Zaprojektuj własne Kaboby z sosami owocowymi
Zaprojektuj własne Kaboby z sosami owocowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 4,58 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 585 kalorii, 32G białka, oraz 24g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka dressing, masło, squash lato, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać suszone morele, można śledzić to danie główne z The ultimate makeover: Bread & butter pudding jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 65%. Podobne przepisy to Klasyczny sernik z domowymi sosami owocowymi, Kremowy Cherry Pie Fruit Dip with Rainbow Fruit Kabobs, oraz Grillowane Ciasto I Owoce Z Pikantnymi Malinowymi I Słodkimi Aksamitnymi Sosami.

Instrukcje

1
W blenderze umieścić śliwki i koncentrat lemoniady. Przykryć i zmiksować na średniej prędkości, aż będzie gładka; odstawić. W rondlu 2-quart roztopić masło na średnim ogniu. Cebulę ugotować na maśle około 2 minut, od czasu do czasu mieszając, aż będzie miękka. Mieszamy mieszankę śliwkową i pozostałe składniki sosu do cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 1-1/2 CalaPokroić W Kostkę O Wymiarach 1-1/2 Cala
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Dusić odkryte 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
3
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj nektar morelowy, morele i szalotkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nektar MorelowyNektar Morelowy
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu od 3 do 5 minut lub do momentu wchłonięcia większości nektaru. Wymieszać pozostałe składniki salsy z wyjątkiem pietruszki; podgrzać. Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
NektarNektar
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
5
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. Nawlecz 4 lub 5 kawałków mięsa na przemian z ziemniakami, grzybami, cukinią, papryką i cebulą na każdy z 8 dużych (15 cali) lub 16 małych metalowych lub bambusowych szaszłyków, pozostawiając miejsce między każdym kawałkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Przykryj i grilluj kabobs na średnim ogniu 10 do 15 minut, obracając i szczotkując 2 lub 3 razy z dressingiem, aż mięso zostanie zrobione. Po zakończeniu wołowina, kurczak i kiełbasa nie są już różowe w środku, a krewetki są różowe i jędrne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Podawać kaboby z ciepłym lub zimnym sosem i salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę

Składniki

156papryka habaneropuszka nektaru morelowegopuszka nektaru morelowego227papryka habanerostek z polędwicy wołowej bez kości, pokrojony w 1-calową kostkęstek z polędwicy wołowej bez kości, pokrojony w 1-calową kostkę1papryka, pokrojona na 1-calowe kawałkipapryka, pokrojona na 1-calowe kawałki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 ząbki czosnku, posiekane2 ząbki czosnku, posiekane591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 łyżki drobno posiekanych ogórków kiszonych3 łyżki drobno posiekanych ogórków kiszonych1porcja startego parmezanuMusztarda DijonMusztarda Dijon1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane suszone moreleposiekane suszone morele2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki0warzywo (np. szpinak)cynamon mielonycynamon mielony0warzywo (np. szpinak)imbir mielonyimbir mielony81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychWłoski dressingWłoski dressing227papryka habaneroKiełbasa włoska (lub kiełbasa wędzona np. kiełbasa), pokrojona na 1-calowe kawałkiKiełbasa włoska (lub kiełbasa wędzona np. kiełbasa), pokrojona na 1-calowe kawałki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone170papryka habaneropuszka mrożonego koncentratu lemoniady, rozmrożonapuszka mrożonego koncentratu lemoniady, rozmrożona16grzyby całe świeżegrzyby całe świeże16smallsmłode ziemniaki, gotowane do miękkości (około 15 minut)młode ziemniaki, gotowane do miękkości (około 15 minut)1łyżka czerwony ocet winnycebula, pokrojona na 24 kawałki lub 24 perłowe cebulecebula, pokrojona na 24 kawałki lub 24 perłowe cebule1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweśrednie pomidory śliwkowe (Roma), posiekaneśrednie pomidory śliwkowe (Roma), posiekane468papryka habaneropuszka fioletowych śliwek, osuszonapuszka fioletowych śliwek, osuszona1porcja startego parmezanuposiekana szalotkaposiekana szalotka340papryka habaneroniegotowane krewetki duże w skorupkach, rozmrożone, jeśli zamrożoneniegotowane krewetki duże w skorupkach, rozmrożone, jeśli zamrożone227papryka habaneropiersi kurczaka bez kości bez skóry, pokrojone na 1-calowe kawałkipiersi kurczaka bez kości bez skóry, pokrojone na 1-calowe kawałki31 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcukinia lub żółty Latem squash, pokroić w 1-calowe plastrycukinia lub żółty Latem squash, pokroić w 1-calowe plastry
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia40
Magazyn