Zapiekany Tuńczyk z winegretem pomarańczowym

Zapiekany Tuńczyk z winegretem pomarańczowym
Marynowany Tuńczyk z winegretem krwi pomarańczowej może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 523 kalorie, 56g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 2,17 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pean i sałatka Krab, mielony imbir, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Krew pomarańcza Sałatka + imbir i Cayenne krew pomarańcza Vinaigrette, Zapiekane Przegrzebki Z Krewną Pomarańczą, Miętą I Salsą Feta, oraz Blood Orange Vinaigrette dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Raymond R Collection Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Raymond R Collection Merlot
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia38
Magazyn