Zapiekany Tuńczyk Z Sałatką Grejpfrutową Z Awokado
Zapiekany Tuńczyk z sałatką z awokado grejpfruta to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 587 kalorii, 9g białka, oraz 42g tłuszczu. Na 4,25 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szalotki, różowego grejpfruta, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 2 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Koszerna Sałatka Z Awokado I Steku Z Tuńczyka, Zapiekany Tuńczyk z awokado, oraz Zapiekany Tatar Z Tuńczyka Ahi Z Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć skórkę i białą błonę z grejpfruta. Pracując nad sitkiem ustawionym nad miską, przeciąć między membranami wewnętrznymi a owocami, aby uwolnić segmenty do sitka. Wyciśnij sok z membran do miski (wyrzuć membrany); potrzebujesz około 1/4 szklanki soku (zachowaj resztę do innych zastosowań). Zrób to samo z krwawymi pomarańczami (jeśli je masz).
Do soku grejpfrutowego dodać sok z cytryny, miętę, szalotkę i miód i wymieszać.Obrać i pit awokado; pokroić wzdłuż na 1/2-cala-grube plastry. Ułóż garść zieleni na każdym z 4 talerzy sałatkowych lub obiadowych i ułóż równe porcje segmentów grejpfruta i plastrów awokado na wierzchu.Łyżka SOS równomiernie na sałatki.
Dodać sól i pieprz do smaku.