Pieczony Tuńczyk z awokado wymaga około 16 minut od początku do końca. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 534 kalorie, 38g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Mieszanka oleju canolan, ząbki czosnku, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 666 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Zapiekany Tuńczyk z salsą z awokado, Zapiekany Tuńczyk Z Sałatką Grejpfrutową Z Awokado, oraz Zapiekany Tatar Z Tuńczyka Ahi Z Awokado.
Instrukcje
1
W misce, połączyć kolendry, jalapeño, imbir, czosnek, sok z limonki, sos sojowy, cukier, sól, olej sezamowy i oliwa z oliwek. Jeśli chcesz, możesz przecier sos w blenderze lub robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Szczypta Białego Sezamu
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować pochodzenie winnice Napa Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 34 dolarów za butelkę.