Zapiekanki Tater Tot
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj zapiekanki Tater Tot. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 1,26 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 24g tłuszczu i w sumie 384 kalorii. Jeśli masz pod ręką przyprawioną sól, skondensowany krem z zupy selerowej, pokrojoną zieloną fasolkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy obejmują Tater Tot Casserole (aka Tater Tot Hotdish), Tater Tot Casserole (aka Tater Tot Hotdish), oraz Ciasto Z Kurczakiem (Tater Tot Pot Pie).
Instrukcje
W holenderskim piekarniku ugotuj kiełbasę, wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Dodaj zupę, fasolę, kukurydzę, 1 szklankę sera, mleko, czosnek w proszku, przyprawioną sól i cayenne.
Przenieś do dwóch natłuszczonych 11 cali. x 7-w. naczynia do pieczenia. Top z Tater Tots; posypać pozostałym serem.
Przykryj i zamroź jedną zapiekankę do 3 miesięcy. Przykryj i piecz pozostałą zapiekankę w temperaturze 350° przez 40 minut. Odkryć i piec 5-10 minut dłużej lub do musującego.
Aby użyć mrożonej zapiekanki: rozmrozić w lodówce na noc.
Wyjmij z lodówki 30 minut przed pieczeniem.
Przykryj i piecz w 350° przez 50 minut. Odkryć i piec 5-10 minut dłużej lub do musującego.