Zapiekanka Śniadaniowa Amiszów

Zapiekanka Śniadaniowa Amiszów
Zapiekanka śniadaniowa amiszów to bezglutenowe danie główne. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ser cheddar, cebula, haszysz brązowe ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka Śniadaniowa Amiszów, Zapiekanka Śniadaniowa Amish Syle, oraz Zapiekanka Z Kurczaka Amish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, gotować boczek i cebulę, aż boczek jest chrupiące; odcedzić. W dużej misce, połączyć pozostałe składniki; wymieszać w mieszaninie boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przenieś do nasmarowanego 13-calowego. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
4
Odstawić na 10 minut przed cięciem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn