Zapiekanka ziemniaczana IV

Zapiekanka ziemniaczana IV może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 362 kalorie, 11g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka śmietany, skondensowany krem z rosołu, skondensowany krem z zupy grzybowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 2 minuty. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole), Zapiekanka z jajek ziemniaczanych a la Gorąca Sałatka ziemniaczana, oraz Zapiekanka z szynką i ziemniakami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce wymieszać razem mrożone Brązy hash, cebula, ser cheddar, śmietana i sól. W małej misce wymieszaj zupy z kurczaka i grzybów.
Wlać zupy na mieszankę hash brown i wymieszać.
Przenieść do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Roztopioną margarynę i płatki kukurydziane wymieszać i zalać wierzchem zapiekanki.
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut.
Piec przez dodatkowe 15 minut, jeśli chcesz zapiekanka bardziej rumiane.