Zapiekanka Ziemniaczana

Need a danie główne bezglutenowe? Zapiekanka ziemniaczana może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 513 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Foodnetwork ma 318 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz czosnek w proszku, śmietanę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole), Zapiekanka z jajek ziemniaczanych a la Gorąca Sałatka ziemniaczana, oraz Zapiekanka z szynką i ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozłóż tłuczone ziemniaki równomiernie na dnie naczynia żaroodpornego.
Śmietanę równomiernie rozprowadzić na wierzchu.
Posypać przyprawą domową, do smaku.
Podsmażyć cebulę i paprykę na maśle; równomiernie na wierzchu kwaśnej śmietany. Ziemniaki pokroić na plasterki, cebulę i paprykę.
Posypać Przyprawa Domu. Na koniec doprawić serem.
Piec przez 25 do 30 minut.
Wyjąć z piekarnika i pokruszyć boczek na wierzchu.
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.