Zapiekanka z wołowiną spaghetti
Przepisów na dania główne nigdy za wiele, więc wypróbuj zapiekankę ze spaghetti z wołowiną. Z tego przepisu składa się 16 porcji zawierających 514 kalorii, 28 g białka i 26 g tłuszczu każda. Za 1,37 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup spaghetti, cebulę, łodygi i kawałki grzybów oraz kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na jesień. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 45%, to danie jest dobre. Podobne przepisy obejmują zapiekankę ze spaghetti wołowiną, zapiekankę ze spaghetti wołowiną i zapiekankę spaghetti z dynią i taco z mieloną wołowiną i serem.
Instrukcje
Ugotuj spaghetti zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie na dwóch dużych patelniach smaż wołowinę, cebulę i zielony pieprz na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Odpływ. Wymieszaj zupy, wodę i grzyby.
Dodaj spaghetti i 1 szklankę sera do mieszanki wołowej.
Przenieś do dwóch natłuszczonych 13-calowych. x 9 cali naczynia do pieczenia.
Posypać pozostałym serem. Przykryj i zamroź jedną zapiekankę na okres do 3 miesięcy.
Pozostałą zapiekankę piecz bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 20-25 minut lub do momentu, aż ser się roztopi.
Aby użyć mrożonej zapiekanki: Rozmrozić w lodówce przez noc.
Wyjąć z lodówki na 30 minut przed pieczeniem. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 1 do 1-1/4 godziny lub do momentu, aż się rozgrzeje i ser się roztopi.