Zapiekanka z wołowiną spaghetti

Zapiekanka z wołowiną spaghetti
Przepisów na dania główne nigdy za wiele, więc wypróbuj zapiekankę ze spaghetti z wołowiną. Z tego przepisu składa się 16 porcji zawierających 514 kalorii, 28 g białka i 26 g tłuszczu każda. Za 1,37 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup spaghetti, cebulę, łodygi i kawałki grzybów oraz kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na jesień. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 45%, to danie jest dobre. Podobne przepisy obejmują zapiekankę ze spaghetti wołowiną, zapiekankę ze spaghetti wołowiną i zapiekankę spaghetti z dynią i taco z mieloną wołowiną i serem.

Instrukcje

1
Ugotuj spaghetti zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie na dwóch dużych patelniach smaż wołowinę, cebulę i zielony pieprz na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
3
Odpływ. Wymieszaj zupy, wodę i grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Odcedzić spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodaj spaghetti i 1 szklankę sera do mieszanki wołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Przenieś do dwóch natłuszczonych 13-calowych. x 9 cali naczynia do pieczenia.
7
Posypać pozostałym serem. Przykryj i zamroź jedną zapiekankę na okres do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
8
Pozostałą zapiekankę piecz bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 20-25 minut lub do momentu, aż ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
9
Aby użyć mrożonej zapiekanki: Rozmrozić w lodówce przez noc.
10
Wyjąć z lodówki na 30 minut przed pieczeniem. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 1 do 1-1/4 godziny lub do momentu, aż się rozgrzeje i ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia11
Magazyn