Szynka i ser Pie Pot może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.44 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 724 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka stek z szynki, woda, mleko ser cheddar, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 47 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 55%. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Połącz pierwsze 5 składników. Serek kremowy w mikrofalówce rozprowadzić w misce do mikrofalówki na wysokości 1 min. lub do całkowitego rozpuszczenia, mieszając co 15 sek.
Dodać do mieszaniny szynki; dobrze wymieszać. Łyżka do 4 (8-oz.) ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Rozwiń ciasto skorupa na lekko mąki powierzchni; roll do 12-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Drażetki Z Białą Perłą
5
Pokroić na 4 rund 5-calowym foremką do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Dekoracyjne
6
Liście wyciąć z około 1/4 listków małym foremką do ciastek lub ostrym nożem; wyrzucić Pozostałe listki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Dekoracyjne
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Jajko i wodę ubić widelcem, aż do wymieszania; szczotkować na górnych krawędziach ramekinów. Wierzch obsypać rundami ciasta; delikatnie przycisnąć na górne krawędzie ramekinów, aby je zamknąć. Wierzch z wycięciami liści; delikatnie umyć jajkiem. Wyrzucić resztki płynu do mycia jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć Ciasteczka
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Umieść ramekiny na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki