Zapiekanka z soczewicy i warzyw mieszanych

Zapiekanka z soczewicy i warzyw mieszanych
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki z soczewicy i mieszanych warzyw. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 217 kalorii, 16G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz brokuły, skondensowaną złotą zupę grzybową, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zapiekanka Z Mieszanych Warzyw, Zapiekanka Z Mieszanych Warzyw, oraz Zapiekanka Z Mieszanych Warzyw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać soczewicę, bulion, sól i pieprz w 3 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SoczewicaSoczewica
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 2 do 2 1/2 godziny lub do soczewicy są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
3
Wymieszać z warzywami i zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZupaZupa
4
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie około 30 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia74
Magazyn