Zapiekanka z rutabagą i ziemniakami

Zapiekanka z rutabagą i ziemniakami
Zapiekanka z rutabagi i ziemniaków wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 174 kalorie, 7G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka bułki tartej, ziemniaki, Serek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka z puree ziemniaczanego, Rutabaganu i pasternaku z karmelizowaną cebulą, Zapiekanka z ziemniaków i rutabagi, oraz Rutabaga & Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 4 ćwiartki wody do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać brukiew; powrócić do wrzenia i gotować przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
3
Dodaj ziemniaki; wróć do wrzenia i gotuj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
4
Dobrze spuścić i wrócić do patelni; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
W średnim rondlu umieść mąkę, sól i pieprz. Stopniowo dodawać odtłuszczone mleko, mieszając trzepaczką do wymieszania. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować 1 minutę lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Bez TłuszczuMleko Bez Tłuszczu
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
6
Zdjąć z ognia, i dodać serek i sos Worcestershire, stale mieszając, aż topi się serek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
7
Zalać rutabaga i ziemniaki; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
8
Mieszankę łyżką do naczynia do pieczenia 11 x 7 cali pokrytego sprayem do gotowania. Przykryć i piec w 350 przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Posypać bułkę tartą i natkę pietruszki na zapiekankę i piec, odkryte, dodatkowe 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn