Zapiekanka z pieczarkami i szparagami
Zapiekanka z grzybami i szparagami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz krem zupa grzybowa, grzyby, kasztany wodne, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekanka Z Grzybami Szparagowymi, Szparagowo-Grzybowa Primavera, oraz Quiche Z Grzybami I Szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
W naczyniu do pieczenia ułożyć szparagi.
W misce wymieszać zupę grzybową, jajka, grzyby, kasztany wodne i pieprzniki; polać szparagami.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut. Zapiekanka z cebulą smażoną i kontynuuj pieczenie, aż cebula zacznie ciemnieć, o 10 minut więcej.