Zapiekanka z peklowanej wołowiny i kapusty
Zapiekanka z peklowanej wołowiny i kapusty może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów europejskiej kuchni. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sól, mąkę, peklowaną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zapiekanka z peklowanej wołowiny i kapusty, Zapiekanka z peklowanej wołowiny i kapusty, oraz Zapiekanka z peklowanej wołowiny i kapusty z brązową skórką.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić kawałki kapusty do wrzenia w garnku i gotować na wolnym ogniu, aż tylko miękkie, o 5 protokół.
Odcedzić, a następnie przełożyć kapustę do 2-ćwiartkowego naczynia do pieczenia.
Roztopić 1/4 szklanki masła na patelni na średnim ogniu. Wymieszać w peklowanej wołowiny i cebuli; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Rozbij duże kawałki peklowanej wołowiny.
Mieszankę peklowanej wołowiny rozprowadzić na kapuście.
Roztopić Pozostałe 1/3 Puchar masła w tej samej patelni na średnim ogniu; trzepaczka w mące.
Wlać mleko i doprawić solą i pieprzem. Kontynuuj ubijanie, aż sos dojdzie do duszenia i zgęstnieje, około 5 minut.
Polać sosem peklowaną wołowinę i mieszankę kapusty.
Piec w nagrzanym piekarniku do bąbelków, około 30 minut.