Zapiekanka z mielonej wołowiny mamy

Zapiekanka z mielonej wołowiny mamy
Zapiekanka z mielonej wołowiny mamy to hor d ' oeuvre, która serwuje 18. Jedna porcja zawiera 254 kalorii, 10g białka, oraz 12g tłuszczu. Za 68 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś skondensowanego kurczaka, przetworz ser, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 28%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Zapiekanka Z Makaronem Z Mielonej Wołowiny, Southwest Ground Beef Casserole, oraz Zapiekanka Z Makaronu Z Mielonej Wołowiny.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku gotuj wołowinę, zieloną paprykę i cebulę, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Zdjąć z ognia; dodać pozostałe składniki.
3
Przenieś do dwóch natłuszczonych 2-1 / 2-qt. naczynia do pieczenia. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 45-50 minut lub do musującego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje18
Ocena Zdrowia3
Magazyn