Zapiekanka z marchwi mamy
Zapiekanka z marchwi mamy zajmuje około 55 minut od początku do końca. Za 60 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 8. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś sól, marchewkę, przetwórz amerykański ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto marchewkowe mamy, Ciasto ananasowo-marchewkowe mamy, oraz Nie Sałatka z marchwi/rodzynek/jabłek mojej mamy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Włóż marchewki do rondla i zalej wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu do miękkości, około 10 minut.
Odcedzić; umieścić w natłuszczonym 1-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia. W małym rondelku rozpuść 1/4 szklanki masła i sera, często mieszając. Dodaj koperek.
Polej marchewki. Wrzuć sól i pozostałe masło; posyp marchewką.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do lekko zrumienionego i musującego.