Zapiekanka z makaronem z tuńczykiem 2.0 może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.43 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 44g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 1022 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i zbierz sól, filety z tuńczyka w oliwie z oliwek, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem, Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem, oraz Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. posmaruj patelnię z oliwą z oliwek. Masło 4 do 6 ramekin lub danie zapiekanki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
2
Na makaron: umieścić garnek osolonej wody na do wrzenia. Upuść 6 do 8 makaronów lasagne, uważając, aby ich nie złamać. Gotować do al dente zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Nie przegotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Lasagne
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Usuń makaron do nasmarowanej blachy patelni po kolei. Oliwa z oliwek powstrzyma makaron przed przyklejeniem. Jeśli używasz ramekinów lub form, pokrój ugotowany makaron do rozmiaru, który będzie pasował do noża do kół. Jeśli używasz naczynia żaroodpornego, możesz wyciąć makaron do odpowiedniego rozmiaru za pomocą noża lub nożyc kuchennych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki, Obrane
1
Umieść mleko w rondlu na średnim ogniu i przynieś tuż przed zagotowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia.
3
Na dużej patelni lub rondlu, pocić cebulę w 3 łyżki masła. Nie pozwól, aby brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać mąkę do postaci pasty. Gotować do bladego koloru blond, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
5
Dodawać do zasmażki poparzone, ale schłodzone mleko, ubijając, aby nie zbrylały się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Dodaj wywar z owoców morza, ubijając go trochę na raz. Gotować przez 15 do 20 minut na średnim ogniu, mieszając prawie stale i zeskrobując dno, aby zapobiec przypaleniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kwarta (4 Szklanki) Bulionu Z Owoców Morza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Dodać parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8
Dodaj więcej wywaru z owoców morza, jeśli sos jest zbyt gęsty, ubijając trochę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kwarta (4 Szklanki) Bulionu Z Owoców Morza
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Zdjąć z ognia. Wymieszaj sok z cytryny, tymianek, sól, biały pieprz, gałka muszkatołowa, biały tuńczyk w puszkach i groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Tuńczyk Biały
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
1
Bułkę tartą, 1/2 szklanki parmezanu, masło, natkę pietruszki oraz sól i pieprz do smaku włożyć do miski robota kuchennego i dobrze połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Warstwa stylu lasagne, na przemian makaron, sos i filety z tuńczyka brzuch, kończąc trochę sosu na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Mandarynki, Każda
2
Dodaj polewy, upewniając się, aby uzyskać polewy aż do krawędzi pojemnika.
3
Umieść ramekiny lub zapiekankę na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Piec do złotego koloru na wierzchu, o 35 protokół.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. GEN5 Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.