Zapiekanka Z Makaronem Kukurydzianym
Zapiekanka z makaronem kukurydzianym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 25g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka śmietany zupy grzybowej, sól i pieprz, mielonego indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kremowa zapiekanka z kukurydzy i makaronu, Kukurydza Au Gratin - ta domowa zapiekanka to pyszny sposób na podanie kukurydzy, oraz Zapiekanka z szynką i makaronem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj średnie danie zapiekane.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron, gotować przez 6 do 8 minut, aż al dente, i odcedzić.
Umieścić indyka na patelni na średnim ogniu, i gotować, aż równomiernie brązowy.
W misce delikatnie wymieszaj ugotowany makaron z indykiem, kukurydzą i zupą. Doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż bąbelki.