Pastan i biała fasola Gratin może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 20g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, pomidory, ser ricotta, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Makaron z białą fasolą i jarmużem, Makaron z zieleniną i białą fasolą, oraz Makaron z białej fasoli i pomidorów.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Makaron gotować we wrzącej wodzie do końca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Odcedzić i odstawić. Tymczasem mielenie bazylii i czosnku z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Mięso Mielone
3
Przełożyć do średniej miski i wymieszać z 1 łyżeczką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wymieszać z ricottą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
5
W rondlu cebulę z tymiankiem i liściem laurowym ugotować w 1 łyżce oliwy z oliwek. Wymieszaj fasolę i ocet balsamiczny i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatki (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Połącz fasolę, pomidory i makaron w dobrze naoliwionym naczyniu zapiekankowym 2 quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Dodatki (opcjonalnie)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
8
W makaronie i fasoli umieść łyżki mieszanki ricotty i naciśnij, aby przykryć. W małej misce zwilżyć bułkę tartą z 1 łyżką oliwy z oliwek i posypać zapiekanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Dodatki (opcjonalnie)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut, lub aż gorące i bąbelkowe.