Zapiekanka Z Kukurydzy Cukrowej
Zapiekanka z kukurydzy na słodko może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 19 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Spróbuj Zapiekanka z kiełbasą i słodką kukurydzą, Zapiekanka z kukurydzy i ryżu, oraz Słodka Cebulowa Zapiekanka Kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
W naczyniu żaroodpornym wymieszać kukurydzę z całego jądra, kukurydzę ze śmietaną, cukier, jajko i około 3/4 roztopionego masła. Złóż około połowy rozdrobnionych krakersów do mieszanki kukurydzy.
Pozostałe zmiażdżone krakersy posypać wierzchem mieszaniny i skropić pozostałym masłem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zacznie brązowieć, 25 do 30 minut.