Zapiekanka z kraba i Brie z polewą z dzikich grzybów
Zapiekanka z kraba i Brie z polewą z dzikich grzybów to pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 474 kalorie, 26g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mięsa krabowego, masło, owoce morza, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka marchewkowa z polewą Okruchową, Zapiekanka ze słodkich ziemniaków z dodatkiem okruchów orzechowych, oraz Babeczki Z Zapiekanką Ze Słodkich Ziemniaków Z Polewą Okruchową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodaj makaron jajeczny do garnka i gotuj, aż będzie miękki, ale nie za miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Odcedzić i odstawić.
4
W dużej, głębokiej patelni z wysokimi bokami, roztopić masło na średnim ogniu.
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 25 dolarów za butelkę.