Zapiekanka z klopsów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 581 kalorii, 29g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,74 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, płatki ziemniaczane instant, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki, Momma Joe ' s Meatloaf-klopsiki jak mama, oraz Classic Meatloaf-ostatni klopsik, którego będziesz potrzebować dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować wołowinę i czosnek w 10-calowej patelni na średnim ogniu, aż wołowina jest dobrze rumiane, mieszając często do oddzielenia mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Wylać tłuszcz.
3
Wymieszać mieszaninę wołowiny, pomidory, 1/2 puszki zupy i Worcestershire w płytkim naczyniu do pieczenia 3-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Podgrzać pozostałą zupę, wodę i masło w 2-ćwiartkowym rondlu na średnim ogniu do wrzenia.