Zapiekanka z kiszonej kapusty z kminkiem

Jeśli chcesz dodać do swojego repertuaru więcej przepisów bezglutenowych i bezmlecznych , zapiekanka z kiszonej kapusty z kminkiem może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Jedna porcja zawiera 296 kalorii , 5 g białka i 9 g tłuszczu . Za 81 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 10 osób. Jedna osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten dodatek. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 45 minut . Udaj się do sklepu i kup boczek, kminek, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Jest on sponsorowany przez Taste of Home. Z oceną Spoonacular na poziomie 32% , to danie nie jest zbyt spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak Ciasto czekoladowo-kiszona kapusta , Knockwurst z kiszoną kapustą i Ziemniaki z kiszoną kapustą i chrupiącą wędzoną szynką .
Instrukcje
Na patelni podsmaż boczek i cebulę, aż będą chrupiące; odcedź je.
Dodaj kiszoną kapustę, pomidory, brązowy cukier i kminek.
Przełożyć do nieposmarowanej formy do pieczenia o pojemności 2 qt. Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 30–35 minut lub do momentu, aż ciasto będzie dobrze podgrzane.