Zapiekanka z kiełbasą i jajkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki z kiełbasą i jajkiem. Ten przepis służy 10 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 14g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz maślankę, chleb na zakwasie, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem, Zapiekanka z kiełbasą-ryż, sucha zupa cebulowa mix i więcej tworzą ekonomiczną i smaczną zapiekankę, oraz Zapiekanka Z Jajkiem I Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż chleb w 2 lekko nasmarowanych 8-calowych kwadratowych naczyniach do pieczenia lub 1 lekko nasmarowanych naczyniach do pieczenia 13 x 9 cali. Wierzch równomiernie z kiełbasą.
Ubij razem 2 1/2 szklanki mleka, jajka i musztardę Dijon.
Wlać równomiernie na mieszaninę chleba.
Ubić razem maślankę i śmietanę z zupy grzybowej. Łyżka na mieszaninie chleba; posypać serem Cheddar.
Umieścić zapiekankę na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż zapiekanka jest ustawiona.
Uwaga: niepakowaną zapiekankę można przykryć folią, następnie folią i zamrozić do 1 miesiąca. Rozmrażać przez noc w lodówce.
Piec zgodnie z zaleceniami.