Zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem

Zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem
Zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 184 kalorie, 18g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz seler, pieprz, krem zupa grzybowa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać gotowany dziki ryż można śledzić to danie główne z Ciasteczka z dzikim ryżem i suszoną żurawiną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem, Zapiekanka Z Dzikim Ryżem Z Indyka, oraz Zapiekanka z dzikim ryżem i indykiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozprowadzić na lekko nasmarowanej 11" X7 " patelni do pieczenia. Przykryć i piec w 350 przez 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn