Slow-Cooker Indyk-dziki ryż zapiekanka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 363 kalorie, 31g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sos sojowy, skondensowany krem z rosołu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Powolna zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem, Powolna Zapiekanka Herbed z indykiem i dzikim ryżem, oraz Zapiekanka z indyka i dzikiego ryżu (Gotowanie dla 2 osób).
Instrukcje
1
W 10-calowej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż prawie chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać indyka, marchew, cebulę i seler; gotować około 2 minut, często mieszając, aż indyk będzie rumiany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Seler
Cała Turcja
Cebula
3
Mieszanka łyżka do 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchenki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
4
Dodać pozostałe składniki; dobrze wymieszać.
5
Przykryć; gotować na małym ogniu od 5 do 6 godzin lub do momentu, gdy ryż będzie miękki, indyk nie będzie już różowy i ciecz zostanie wchłonięta.