Zapiekanka Z Indyka Mac
Zapiekanka z indyka Mac może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 357 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz mieszankę czosnku z pieprzem, bazylią, mieloną pierś z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć margarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Icebox jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jeden garnek Indyk Chili Mac + wideo, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Wegański makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray 2 1/2-quart zapiekanka z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Makaron gotować do pożądanej doneness zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
W dużej patelni nonstick, gotować i wymieszać indyka i pieprz garlich blend na średnim ogniu przez 6 do 8 minut lub aż indyk nie jest już różowy.
Dodaj ugotowany makaron, cukinię, bazylię i sos Alfredo; dobrze wymieszaj. Mieszankę łyżką do rozpylonej zapiekanki. W małej misce, połączyć wszystkie składniki topping; dobrze wymieszać.
Piec w 177°. przez 30 do 40 minut lub do dokładnie ogrzanego.