Zapiekanka z Indyka
Zapiekanka z indyka od początku do końca zajmuje około 50 minut . Za 2,14 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 6 osób. Jedna porcja zawiera 257 kalorii , 27 g białka i 6 g tłuszczu . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na jesień . Udaj się do sklepu i kup kasztany wodne, skondensowany krem z rosołu o obniżonej zawartości sodu, pierś z indyka i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał świetny wynik łyżką wynoszący 80% . Zapiekanka z indyka , Zapiekanka z indyka i Zapiekanka z indyka są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników; odłożyć na bok.
W małym rondlu wymieszaj zupę, mleko, 1/2 szklanki sera, wino, sok z cytryny i sól. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż masa będzie gładka i podgrzana.
Polać mieszanką z indyka; wrzucić do płaszcza.
Przenieś do 2-qt. naczynie do pieczenia pokryte sprayem kuchennym. Na wierzch połóż kostki chleba.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375°C przez 25 minut.
Posypać pozostałym serem; piec jeszcze 5 minut lub do momentu roztopienia się sera.