Zapiekanka Z Hot Dogiem

Zapiekanka Z Hot Dogiem
Need a przystawka bezglutenowa? Hot Dog zapiekanka może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 244 kalorie, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz masło, pikle smaki, mleko, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Spróbuj Pieczony Veggie Hot Dog Hash, Domowa Pizza Bird Dog, oraz Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w rondlu 2-quart, podgrzać wodę, masło i sól do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Zdjąć z ognia. Wymieszać z mlekiem i suchymi ziemniakami tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
3
Odstawić na około 30 sekund lub do wchłonięcia cieczy; ubijać widelcem, aż będzie puszysta. Wymieszać z przyprawami, majonezem, cebulą i musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Rozprowadzić w 1-ćwiartkowej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
5
Każdy hot dog przeciąć wzdłuż na pół, a następnie w poprzek na pół. Ułóż kawałki hot doga wokół krawędzi puree ziemniaczanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
6
Piec odkryte 25 do 30 minut lub do środka jest gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Wino Różane

Riesling, Gewurztraminer i wino różowe to moje najlepsze propozycje do Hot dogów. Gewürztraminer świetnie pasuje do twojego podstawowego nowojorskiego hot doga z musztardą i kiszoną kapustą. Dla psa w stylu Chicago z kwaśnymi ogórkami i ostrą papryką, możesz zdecydować się na chrupiące Riesling. Bez względu na dodatki, sucha róża prawie zawsze działa. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn