Zapiekanka Z Hot Dogiem
Need a przystawka bezglutenowa? Hot Dog zapiekanka może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 244 kalorie, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz masło, pikle smaki, mleko, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Spróbuj Pieczony Veggie Hot Dog Hash, Domowa Pizza Bird Dog, oraz Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w rondlu 2-quart, podgrzać wodę, masło i sól do wrzenia.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z mlekiem i suchymi ziemniakami tylko do zwilżenia.
Odstawić na około 30 sekund lub do wchłonięcia cieczy; ubijać widelcem, aż będzie puszysta. Wymieszać z przyprawami, majonezem, cebulą i musztardą.
Rozprowadzić w 1-ćwiartkowej zapiekance.
Każdy hot dog przeciąć wzdłuż na pół, a następnie w poprzek na pół. Ułóż kawałki hot doga wokół krawędzi puree ziemniaczanego.
Piec odkryte 25 do 30 minut lub do środka jest gorąca.