Zapiekanka z fasolą i kiełbasą Cannellini

Zapiekanka z fasolą i kiełbasą Cannellini
Cannellini fasola i kiełbasa Gratin może być tylko przystawka szukasz. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 570 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, szałwię, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Fasolowa Z Kiełbasą I Cannellini, Kiełbasa i Cannellini Bean Cobbler, oraz Kiełbasa Z Indyka, Jarmuż I Zupa Fasolowa Cannellini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 F. Lekko posmaruj naczynie do pieczenia lub zapiekania 8 na 10 cali z 1 łyżką oliwy oil.In duża patelnia, na średnim ogniu, pokruszyć kiełbaski i gotować, rozbijając, aż do złotego koloru, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Wyjąć kiełbasę z patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj Koper i cebulę na patelni i gotować, aż półprzezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać z czosnkiem i szałwią i gotować 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać czosnek szwajcarski, garść na raz, mieszając, aż lekko zwiędnie. Wymieszać bulion, fasolę, kiełbasę, sól i pieprz. Łyżka mieszanki do naczynia do pieczenia i ustawić aside.In w małej misce wymieszaj bułkę tartą i parmezan z pozostałą oliwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ParmezanParmezan
KiełbasaKiełbasa
PieprzPieprz
FasolaFasola
BulionBulion
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Posypać mieszaninę okruchów chleba na wierzchu i piec do złotego koloru i bąbelkami, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać na ciepło.Wskazówka: taką samą ilość wędzonej kiełbasy można zastąpić włoską kiełbasą w tym przepisie: pokroić na okrągłe i grubo posiekać. Fasola Północna może być zastąpiona przez fasolę cannellini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola WielkokwiatowaFasola Wielkokwiatowa
Fasola CannelliniFasola Cannellini
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
Kiełbasa WędzonaKiełbasa Wędzona
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn