Zapiekanka z dzikim ryżem i ostrygami
Dziki ryż i zapiekanka z ostryg może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 12 i kosztuje 1,06 zł za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz consomme wołowiny, tymianek, sos pieprzowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Dzikiego Ryżu Oyster, Zapiekanka z dzikim ryżem i ostrygami, oraz Zapiekanka Z Dzikim Ryżem.
Instrukcje
W dużym rondlu umieść ryż, consomme i wodę. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 5 minut. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, o 20 protokół. Wymieszać z masłem.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Połowę ryżu umieścić w dużym naczyniu do pieczenia. Przykryć ostrygami doprawionymi solą, pieprzem i ostrym sosem do smaku. Top z pozostałym ryżem.
Zupa grzybowa na ciepło, pół na pół, cebula w proszku, tymianek i curry.
Polać mieszanką ryżu i ostryg.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut.
Dekoruj natką pietruszki.