Zapiekanka z dzikim ryżem i ostrygami

Zapiekanka z dzikim ryżem i ostrygami
Dziki ryż i zapiekanka z ostryg może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 12 i kosztuje 1,06 zł za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz consomme wołowiny, tymianek, sos pieprzowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Dzikiego Ryżu Oyster, Zapiekanka z dzikim ryżem i ostrygami, oraz Zapiekanka Z Dzikim Ryżem.

Instrukcje

1
W dużym rondlu umieść ryż, consomme i wodę. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 5 minut. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, o 20 protokół. Wymieszać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
Połowę ryżu umieścić w dużym naczyniu do pieczenia. Przykryć ostrygami doprawionymi solą, pieprzem i ostrym sosem do smaku. Top z pozostałym ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Zupa grzybowa na ciepło, pół na pół, cebula w proszku, tymianek i curry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5
Polać mieszanką ryżu i ostryg.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
6
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Dekoruj natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn