Zapiekanka z dzikim ryżem i ostrygami

Zapiekanka z dzikim ryżem i ostrygami
Dziki ryż i zapiekanka z ostryg może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 12 i kosztuje 1,06 zł za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz consomme wołowiny, tymianek, sos pieprzowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Dzikiego Ryżu Oyster, Zapiekanka z dzikim ryżem i ostrygami, oraz Zapiekanka Z Dzikim Ryżem.

Instrukcje

1
W dużym rondlu umieść ryż, consomme i wodę. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 5 minut. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, o 20 protokół. Wymieszać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Połowę ryżu umieścić w dużym naczyniu do pieczenia. Przykryć ostrygami doprawionymi solą, pieprzem i ostrym sosem do smaku. Top z pozostałym ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Zupa grzybowa na ciepło, pół na pół, cebula w proszku, tymianek i curry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
RamięRamię
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Polać mieszanką ryżu i ostryg.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Groszek Goya®Groszek Goya®
6
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Dekoruj natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn