Zapiekanka z dyni z serem pleśniowym i szałwią
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać dyni zapiekanka z serem pleśniowym i szałwii spróbować. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 62 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Spróbuj Zapiekanka z dyni z serem pleśniowym i szałwią, Przystawka z pieczonego sera pleśniowego i szałwii, oraz Zapiekanka z dyni z pesto szałwii i gorgonzolą na # SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Steam dyni, pokryte, 10 minut lub do miękkości.
Umieść chleb w robocie kuchennym i pulsuj 12 razy lub aż grube okruchy odmierzają 1/2 szklanki.
Przenieść do małej miski; dodać 2 łyżeczki oleju i wrzucić widelcem do połączenia.
Podgrzać pozostałe 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj pokrojoną cebulę na patelnię; saute 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Przenieść mieszaninę cebuli do dużej miski.
Dodaj dyni, posiekana szałwia, sól, i czarny pieprz do miski, i wrzucić delikatnie połączyć. Łyżka mieszanki squash do 11 x 7 cali naczynia do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 20 minut.
Pokruszony ser pleśniowy posypać równomiernie mieszaniną dyni i posypać równomiernie mieszaniną bułki tartej.
Piec dodatkowe 10 minut lub aż ser topi się i okruchy są złotobrązowe.