Zapiekanka Z Dyni Jesiennej

Zapiekanka Z Dyni Jesiennej
Jesienna zapiekanka z squasha może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 166 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką jabłka, pieprz, pekan i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Dyni Jesiennej, Jesienna Dynia Żołędziowa, oraz Jesienna Sałatka Z Dyni.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieścić kawałki squasha w rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż squash jest miękka, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Odcedzić; następnie rozgnieść Kabaczek z 1/4 szklanki masła, 1 łyżka brązowego cukru, sól, i biały pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
RamięRamię
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Podgrzać 1 1/2 łyżki masła na dużej patelni na małym ogniu; wymieszać pokrojone jabłka i posypać białym cukrem. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż ledwo miękkie, o 5 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Jabłka rozłóż w 3-ćwiartkowej zapiekance. Łyżka puree squash równomiernie na jabłkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
6
Wymieszać płatki kukurydziane, pekan, 1/2 szklanki brązowego cukru, i roztopione masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
7
Posypać mieszaninę płatków kukurydzianych równomiernie na squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nagrzeje się przez, o 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn