Zapiekanka z squasha może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka masła, sól, jajka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Black Eyed Pea Baked Squash-jest to zapiekanka do squasha, Zapiekanka Z Dyni, oraz Zapiekanka Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować squash, pod przykryciem, w niewielkiej ilości wrzącej wody 8 do 10 minut lub do miękkości; dobrze osuszyć, naciskając między ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2
Połączyć squash i masło w misce; mash aż masło topi. Wymieszać z jajkami i kolejnych 7 składników; łyżką do lekko nasmarowanego płytkiego 2-ćwiartkowego naczynia do pieczenia.