Zapiekanka z chleba kukurydzianego i dyni, pieczarki i Kreta Ancho

Zapiekanka z chleba kukurydzianego i dyni, pieczarki i Kreta Ancho
Zapiekanka z chleba kukurydzianego i dyni, grzyby i Ancho Mole mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 891 kalorii, 31g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 70% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz szałwię, proszek do pieczenia, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dyni dyni Enchiladas z sosem easy Mole, oraz Tofu, Tempeh, i dyni w powoli gotowane Mole orzechowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj cebulę; smażyć na złoty kolor, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodać grzyby; smażyć do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
4
Dodaj szałwię, tymianek, czosnek i kminek; wymieszaj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
KminekKminek
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
5
Dodaj squasha, fasolę, pomidory z sokiem i 1/2 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do medium, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 8 minut. Odkryć i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa są miękkie i większość cieczy odparował, ale mieszanina jest nadal bardzo wilgotne, o 12 protokół. Obficie doprawić solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Lekko schłodzić. Cover; chill.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W SokuPomidory W Soku
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
FasolaFasola
WodaWoda
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 15x10x2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszaj masę Harina, mąkę kukurydzianą, sól i proszek do pieczenia w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
(mieszanka Masy Kukurydzianej)(mieszanka Masy Kukurydzianej)
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ubić 4 1/4 szklanki wody, 6 łyżek roztopionego masła, jajka i żółtko w innej dużej misce do wymieszania. Mieszaninę jajek wymieszać z masą Harina. Wymieszać z serem i pietruszką, dodając więcej wody przez łyżki stołowe w razie potrzeby, aby uformować gęste wilgotne ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mieszanka Masy Kukurydzianej)(mieszanka Masy Kukurydzianej)
żółtko Jajażółtko Jaja
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
SerSer
CiastoCiasto
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przenieść 4 szklanki ciasta do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Umieścić duży kawałek folii na wierzchu ciasta. Używając plastiku jako pomocy, naciśnij ciasto równomiernie na dnie i 3/4 drogi w górę boków naczynia; odklej plastik. Łyżka nadziewania ciasta w naczyniu, rozłożenie równomiernie. Łyżka pozostałego ciasta w małych dollops na szczycie nadzienia. Za pomocą szpatułki przesuniętej delikatnie rozprowadzić dollops równomiernie na nadzieniu, aby pokryć. Docisnąć górne i dolne ciasto na brzegach, aby uszczelnić, zamykając nadzienie. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.)
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Folia FoliowaFolia Foliowa
6
Wierzch zapiekanki posmarować 4 łyżkami roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
7
Piec, aż ciasto będzie światło złoty i zapiekanka ogrzewa się przez około 1 godzinę (lub około 1 godzinę 15 minut, jeśli schłodzone). Fajne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Pokroić w kwadraty; podawać z kretem Ancho.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Pyszny i doskonale zbalansowany Riesling ze wspaniałymi aromatami złotych pysznych jabłek. Rozciągnięte napięte, ale ani surowe, ani chude. Ideał Rieslinga.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia32
Magazyn