Zapiekanka z cheeseburgerem i frytkami
Zapiekanka z cheeseburgerem i frytkami to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 483 kalorie, 36g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 281 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz ser cheddar, skondensowaną złotą zupę grzybową, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Sprawdza się jako danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Zapiekanka Cheeseburger' n ' Fries, Zapiekanka z cheeseburgerem i frytkami, oraz Zapiekanka z cheeseburgerem i frytkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Połączyć mieloną wołowinę i cebulę na patelni na średnim ogniu. Gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina nie będzie już różowa, a cebula będzie przezroczysta.
Odcedzić nadmiar tłuszczu i doprawić solą, pieprzem i czosnkiem w proszku.
Powrót do ognia, i mieszać w złociste grzyby i zupy serowe, aż dobrze wymieszane.
Podgrzać i wyjąć z pieca.
Przenieść mieszaninę do naczynia do pieczenia 9x13 cali. Zmieloną mieszaninę wołowiny przykryć warstwą mrożonych frytek.
Piec przez 25 do 30 minut w nagrzanym piekarniku. Gdy frytki są złotobrązowe, wyjąć zapiekankę z piekarnika i posypać serem na wierzchu. Wróć do piekarnika i piecz, aż ser się rozpuści.