Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki warstwowej. Jedna porcja zawiera 310 kalorii, 20g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.96 za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sos pomidorowy, śmietanę, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Zapiekanka Włoska Warstwowa, Zapiekanka Włoska Warstwowa, oraz Zapiekanka Reuben Warstwowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść mieloną wołowinę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
3
W dużym garnku wrzącej osolonej wody gotuj makaron aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Dobrze spuścić.
5
W wysmarowanej 13x9 cala naczyniu zapiekanki warstwę gotowane i odsączone makaron makaron na dole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
6
W średniej wielkości misce połączyć śmietanę, ser śmietankowy, rozdrobniony ser Cheddar, i posiekaną zieloną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Ser Cheddar
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Rozprowadzić mieszaninę na gotowanym makaronie w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Gotowany
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
8
W małej misce połączyć cukier, sos pomidorowy i gotowaną mieloną wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Warstwa to na wierzchu mieszaniny śmietany w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
10
W razie potrzeby posypać dodatkowo rozdrobnionym serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Ser Cheddar
11
Zapiekanka w lodówce na noc.
12
Wyjąć z lodówki na godzinę przed pieczeniem.
13
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 40 minut. Odstawić na 10 do 15 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
W przypadku zamrożenia zapiekanki, pozostawić do temperatury pokojowej na godzinę przed pieczeniem.