Zapiekanka Warstwowa

Zapiekanka Warstwowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki warstwowej. Jedna porcja zawiera 310 kalorii, 20g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.96 za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sos pomidorowy, śmietanę, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Zapiekanka Włoska Warstwowa, Zapiekanka Włoska Warstwowa, oraz Zapiekanka Reuben Warstwowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść mieloną wołowinę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
3
W dużym garnku wrzącej osolonej wody gotuj makaron aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dobrze spuścić.
5
W wysmarowanej 13x9 cala naczyniu zapiekanki warstwę gotowane i odsączone makaron makaron na dole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
6
W średniej wielkości misce połączyć śmietanę, ser śmietankowy, rozdrobniony ser Cheddar, i posiekaną zieloną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Ser CheddarRozdrobniony Ser Cheddar
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Rozprowadzić mieszaninę na gotowanym makaronie w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
8
W małej misce połączyć cukier, sos pomidorowy i gotowaną mieloną wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Warstwa to na wierzchu mieszaniny śmietany w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
10
W razie potrzeby posypać dodatkowo rozdrobnionym serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Ser CheddarRozdrobniony Ser Cheddar
11
Zapiekanka w lodówce na noc.
12
Wyjąć z lodówki na godzinę przed pieczeniem.
13
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 40 minut. Odstawić na 10 do 15 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
14
W przypadku zamrożenia zapiekanki, pozostawić do temperatury pokojowej na godzinę przed pieczeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn