Zapiekanka Texas Tater
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Texas Zapiekanka Tater spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz kukurydzę z kernela, skondensowaną zupę serową cheddar, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 314 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tater Tot Casserole (aka Tater Tot Hotdish), Zapiekanka Z Szynką I Tater Tot, oraz Zapiekanka Tater Tot dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować wołowinę, cebula, seler i czosnek w 12-calowej patelni na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić.
Wymieszaj zupę, kukurydzę, picante, chili w proszku i pieprz do mieszanki wołowiny. Łyżka do zapiekanki 2 1/2-ćwiartkowej. Na wierzchu mrożone nuggetsy ziemniaczane.
Piec 5 do 10 minut lub aż bąbelki i ser topi.