Zapiekanka szwajcarska, kiełbasa, makaron i fasola

Zapiekanka szwajcarska, kiełbasa, makaron i fasola
Szwajcarski Chard, kiełbasa, makaron, i fasoli zapiekanka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 868 kalorii. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, boćwinę szwajcarską, fasolę nerkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Makaron pełnoziarnisty z kiełbasą i Chardą Szwajcarską, Zapiekanka Z Kozim Serem I Serem Szwajcarskim, oraz Pastan Z Białej Fasoli I Szwajcarska Zupa Z Chard.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Doprowadzić 1 łyżeczkę soli i wody do wrzenia. Zamieszaj w fusilli i wróć do wrzenia. Makaron gotować, mieszając od czasu do czasu przez około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Wymieszaj łodygi chard i granulki bulionu z kurczaka do makaronu i wody. Kontynuuj gotowanie, aż makaron gotuje się przez, ale jest jeszcze lekko twarde, o 6 Więcej minut. Rezerwa 1 szklanka płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granulki Bulionowe Z KurczakaGranulki Bulionowe Z Kurczaka
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Odcedzić makaron i łodygi chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
5
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Kiełbasa gotować linki aż równomiernie rumiane i nie różowy w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Linki Do KiełbasLinki Do Kiełbas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Kiełbasę przełożyć na talerz i pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
7
Masło ciepła i czerwona papryka płatki na średnim ogniu na patelni używane do gotowania kiełbasy; gotować i mieszać cebulę i czosnek w maśle, aż miękka i cebula jest przezroczysta, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Wymieszać pokrojone liście chard Szwajcarski i ocet balsamiczny do mieszaniny cebuli i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż liście chard są miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
9
Wymieszać fasolę nerkową i pomidora do mieszanki liści chard i cebuli; nadal gotować przez 3 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10
Wymieszaj makaron, łodygi chard i 1/2 zarezerwowanego płynu do gotowania do warzyw. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Jeśli sos stanie się zbyt suchy, dodaj pozostały płyn do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
11
Przenieść mieszaninę makaronu do dużego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
12
Ułóż pokrojoną kiełbasę i pokruszony ser feta na szczycie makaronu, naciskając mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
13
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser feta zacznie się topić, około 15 minut. Włącz brojlery piekarnika i broil, aż ser jest rumiane, 3 do 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn