Zapiekanka Sonny ' s Tater Tot

Zapiekanka Sonny ' s Tater Tot może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Na $2.05 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka mielonego pieprzu, sos worcestershire, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Boczek Cheeseburger Crock Pot Tater Tot Zapiekanka, Tater Tot Casserole (aka Tater Tot Hotdish), oraz Zapiekanka Z Szynką I Tater Tot dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Pokruszyć mieloną wołowinę na dużą patelnię na średnim ogniu. Kiedy zacznie uwalniać niektóre soki, dodaj cebulę. Doprawić sosem Worcestershire i pieprzem. Gdy wołowina jest prawie całkowicie rumiane, dodać grzyby, i podsmażyć je na kilka minut.
Odcedzić nadmiar tłuszczu i wymieszać z kremem z zupy grzybowej i szpinaku.
Przenieść mieszaninę wołowiny do naczynia do pieczenia 9x13 cali. Top z plastrami szwajcarskiego sera. Starannie warstw rund ziemniaczanych na górze.
Piec przez 45 do 60 minut w nagrzanym piekarniku, aż do tostów ziemniaczanych.