Zapiekanka rybna babci imbiru
Zapiekanka rybna babci imbiru jest pescatarian przystawka. Ten przepis służy 35 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 21 kalorii. 43 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka chleba wiejskiego, pieprzu, soli koszernej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 56 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gulasz wołowy babci imbirowy, Babcia Jean ' s Ginger Snaps, oraz Gulasz wołowy babci imbirowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w średnio żaroodpornej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i gotować, często mieszając, aż dopiero zacznie zmiękać, 4 do 6 protokół.
Dodaj wino, zwiększ ciepło do wysokiej i gotuj, często mieszając, aż wino zostanie lekko zmniejszone, 2 do 4 minut.
Na cebulę ułożyć rybę i posypać tymiankiem, solą i pieprzem. Przykryć patelnię szczelnie folią; przenieść do piekarnika i piec przez 12 minut.Wrzucić chleb z pozostałych 2 łyżeczki oleju, papryka i czosnek w proszku w małej misce. Na wierzchu wymieszać z chlebem i serem.
Piec, odkryte, aż ryba jest tylko gotowane przez, 8 do 10 protokół.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.