Zapiekanka Omletowa z szynką i serem

Zapiekanka Omletowa z szynką i serem
Zapiekanka z omletem z szynką i serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 354 kalorie, 29g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz sól i pieprz, mleko, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Zapiekanka z szynką i serem brązowa, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Jajka ubić w dużej misce, upewniając się, że są bardzo dobrze wymieszane i mają "spieniony" wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Dodać mleko, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MlekoMleko
4
Dobrze wymieszać. Wymieszać z szynką, następnie dodać kawałki sera i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
SzynkaSzynka
5
Wlać mieszaninę do dobrze nasmarowanego naczynia żaroodpornego 4 quart i piec w nagrzanym piekarniku przez 50 do 60 minut lub do góry jest lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn