Zapiekanka Mexi-Mac

Zapiekanka Mexi-Mac
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj zapiekankę Mexi-Mac. Ten przepis daje 8 porcji z 366 kalorii, 17g białka, oraz 15g tłuszczu każdy. Za 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Mieszanka ząbków czosnku, sosu pomidorowego, mieszanki serów meksykańskich i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 40%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Patelnia Mexi-Mac, Wolnowar Mexi Mac i ser, oraz Wolnowar Mexi Mac i ser dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Przygotuj mieszankę makaronu i sera zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie gotuj wołowinę, cebulę i czosnek w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Z SeremMakaron Z Serem
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj pokrojone w kostkę pomidory, zielone chili i przyprawę do taco. Dodaj 2 szklanki sera, fasoli, kukurydzy, sosu pomidorowego i przygotowanego makaronu i sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Z SeremMakaron Z Serem
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3
Przenieś do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia; posypać frytkami i pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Piec bez przykrycia w 350° przez 30-35 minut lub do musującego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn