Zapiekanka meksykańska z indykiem, grzybami i kukurydzą
Zapiekanka meksykańska z indykiem, grzybami i kukurydzą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 949 kalorii, 57g białka, oraz 57 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 4,02 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz liście kolendry, grzyby crimini, mięso z indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia łyżka lita wynik 80%. Spróbuj Zapiekanka meksykańska z indykiem, grzybami i kukurydzą, Meksykańska Zapiekanka Kukurydziana, oraz Meksykańska Zapiekanka Kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do sosu: w blenderze lub robocie kuchennym połączyć paprykę z wywarem, czosnkiem, cebulą, kolendrą i odrobiną soli i pieprzu, a następnie puree. W rondlu na średnim ogniu roztopić masło, następnie ubić mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 łyżki Oleju Roślinnego
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Posiekane Ciasteczka Oreo
3
Dodać mleko i śmietanę i trochę podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
4
Dodać puree poblano i dusić zagęścić i gotować sos, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1
Rozgrzać EVOO na dużej patelni na średnim ogniu; dodać masło i stopić w oleju. Pieczarki brązowe, około 10 minut. Następnie dodać kukurydzę i szalotki, i gotować lekko brązowy kukurydzę i zmiękczyć szalotki, o 5 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Jukon
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać indyka, bulion i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Char tortille nad otwartym płomieniem na palniku gazowym, lub w suchej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Pół indyka, pieczarki i kukurydzę układamy w naczyniu zapiekanym, a pół sosem, serem i warstwą 3 tortilli. Tortille Top z pozostałym indykiem, pieczarkami i kukurydzą, tortille, sosem i serem. Ostudzić i przechowywać do posiłku make-ahead, lub piec do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Piec w temperaturze 400 stopni F od temperatury pokojowej do ogrzania i brązowy i bąbelkowy.